Miből tanuljunk?

Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy milyen módokon tanulhatunk meg rajzolni Adobe Illustrator programban. Felsorolok olyan ötleteket, amik segítségünkre lehetnek az önálló tanulásban.                       

1.Videó tutoriálok

Az alábbi ikonok Dawid Turminski tutoriál videói alapján készültek, amik a Skillshare oldalon elérhetőek. Egy-egy ikonnak a videója pár percet vesz igénybe, akinek az angol nem erőssége, annak sem kell elvetnie ezt a fajta tanulási módszert, mivel nem igényel magas fokú angol tudást sőt, szinte semmit! A videók teljesen érthetőek és könnyen követhetőek. Szerintem érdemes végigcsinálni a rövidek mellett a hosszabbakat is. Rengeteg olyan fogást mutat be, ami a flat design stílus elsajátításához szükséges.

 

Az alábbi YouTube csatornák és videók, hasznosak lehetnek a gyakorlásban.Azt hozzá kell tennem, hogy ezekből a videókból nem tanulhatunk annyit, mint a fent említett Skillshare videókból. 

 

 

 

2.Szöveges tutoriálok

A videó gyakorlás mellett, szöveges tutoriálokból is tanulhatunk, amiben számos oldal van a segítségünkre. Én egyet emelnék ki közölük, mivel ide látogatok a legtöbbet és található közte magyarra lefordított anyag is: itt .

design.tutsplus  Továbbá: vectips, spoongraphics

 3.Tankönyv

Talán a felsorolást ezzel kellett volna kezdenem, mert ez a legkézenfekvőbb módja, hogy mélyen megismerjük a program funkcióit.

Forrás: www.libri.hu
Forrás: www.libri.hu